Friday, October 9, 2009

new pc new life































Alhamdulillah dapat jgak aku menaip semula setelah agak separuh bulan aku terdiam kerana ketiadaan pc disebabkan disambar petir.. ketika aku terlalu gembira berkemas nak balik kampung. mungkin ade hikmah disebaliknya. kejadian tu berlaku dalam seminggu sebelum raya. selepas kejadian tu hidup aku agak hang sekejap kot. memang tika kau balek jb hari tu minda aku tak nak fikir langsung kejadian tu. buat aku rasa sedih. banyak jasa pc tu kt aku. buat assignment gune pc tu. buat tulis blog ni. buat main twitter. buat main facebook. tgk movie dan mcm2 lgi. terima kasih pc ku yang lama..jasa mu akan ku kenang. barang pc lama kau tu pun aku simpan lagi. rasa macam sayang nak jual plak. ok setelah agak lama aku ketiadaan pc. dan setelah puas berbincang ngan mama and papa. akhir nye aku decide untuk beli sebijik yang baru dan mungkin lebih advance. dulu aku pakai windows kali ni aku bertukar plak pakai os. mula agak janggal sampai sekarang pun aku sedang membiasakan dengan os ni. imac 20inch( tu yang parents aku mampu untuk belikan) mama jangan lupa nanti asir bayar balik. hehehe. imac ni agak baru di pasaran dunia. aku masih lagi mengkaji tentang imac ni. dan sedang membiasa kan. k lah..nnt akan ku ceritakan lebih lanjut tentang imac. tapi yang paling penting aku nak ucap kan syukur Alhamdulillah . syukur pada ALLAH kerana kurniakan ku rezeki untuk beli imac ini dan jugak kedua ibubapa ku. thanks mama and papa. .(AKU KEMBALI UNTUK HIDUP DALAM DUNIA CYBER NI)





yang kembali
chromatinyasir
(dies not death)

1 comment:

bayu said...

siyes ke kne sambar petir pc kau?
btw chantek pc baru.
esok aku pnjam k.thanks.haha